Fitness Expo - Anna Virmajoki Fitness

Lahden Fitness Expo kuvakooste

Nordic Fitness Expo järjestettiin Lahdessa viime viikonloppuna. Kehonrakennuksen ja fitneksen SM -kilpailujen lisäksi järjestettiin Nicole Wilkins Championships sekä Nordic Pro Bikini -ammattilaiskilpailu, jossa suomalaisista kilpailivat Anna Virmajoki (5.) sekä Sara Back (3.). Kisan voitti USA:n Tawna Eubanks.

Miesten ammattilaissarjan kilpailussa oli ainoana suomalaisena mukana Timo Honkala, joka ei selviytynyt finaaliin. Kilpailun voitti Roelly Winklaar, Curacao.

Messujen puolella oli runsaasti myös nähtävää, mm. tuote-esittelyitä ja mahdollisuus tavata sekä kotimaisia että ulkomaisia lajin kärkinimiä. Nelinkertainen IFBB Figure Olympia-voittaja Nicole Wilkins kävi jakamassa nimikkokilpailunsa palkinnot sekä ojentamassa Pro kortin NWC Body Fitness -sarjan voittaneelle slovakialaiselle Adela Ondrejovicovalle, sekä Bikini Fitness -sarjan estonialaiselle ykköselle, Egle Eller-Nabille.

Ohessa Fitness Expo -kuvakoosteemme. Mukana luonnollisesti kisakuvia, mutta myös kuvamateriaalia bäkkäriltä ja muita fiiliskuvia. Kaikki kuvat © Gains.fi. Kuvien edelleen käyttö ilman lupaa ja/tai lähdemainintaa kielletty.

Tekstin kirjoittaja: Tytti Kajasniemi

Tytti Kajasniemi

Tytti Kajasniemi on kuntosalin suurkuluttaja ja lyhyestä kilpailu-urastaan huolimatta jo vahvat meriitit kerännyt IFBB Women's Physique kilpailija. Ammatiltaan Tytti on FAF Personal Trainer sekä IFBB Valmentaja.

Tytti kirjoittaa sivustolle teemanaan fitness.

Lue koko esittely

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *