Reseptit

Mustikka- tai nokkosletut

Mustikka ja nokkonen ovat kotimaista superruokaa. Ne sopivat monipuolisesti ruoanlaittoon. Niistä saa runsaasti hyvää tekeviä vitamiineja ja kuitua. Kokeile rapsakoita mustikka- tai nokkoslettuja.

Mustikka- tai nokkosletut

  • 2 kananmunaa
  • 5-6 dl soijamaitoa
  • 2,5 dl spelttijauhoja
  • 0,5 dl extra neitsyt oliiviöljyä
  • 0,5 tl suolaa
  • 3-4 rkl mustikkajauhetta tai nokkosjauhetta

Vatkaa munat ja maito sekaisin. Lisää jauhot, öljy, suola ja mustikka- tai nokkosjauhe. Paista voissa pannulla letuiksi. Nauti heti sellaisenaan tai vaikkapa rahkan kanssa.

Kuvituskuvan lähde.

Tekstin kirjoittaja: Riikka Hollo

Riikka Hollo

Toimittaja-copywriter. 15 vuotta yrittäjänä toiminut, monessa liemessä keitetty viestinnän moniosaaja, joka on aina valmis uusiin haasteisiin. Rakastaa liikuntaa ja hyvää ruokaa. On nähnyt omakohtaisesti, että liikunta ja hyvä ravinto auttavat kaikkeen.

Riikka kirjoittaa Gains.fi:hin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kauneudesta, terveydestä, liikunnasta ja ravinnosta.

Lue koko esittely