Tytti Kajasniemi Blogit

Tytti Kajasniemen blogi

Uusimpana lisäyksenä kirjoittajiemme joukkoon on Tytti Kajasniemi. Tytti on nurmijärveläinen 27-vuotias IFBB Women’s Physique -kilpailija.

Lyhyestä kilpailu-urastaan huolimatta hänellä on jo meriittinä kolmas sija vuoden 2013 Fitness Classic -kilpailuista, ja viime keväänä tuli hopeaa samoista kisoista. Seuraavat kisat ovat edessä keväällä 2015.

Hänen blogissaan pääsemme tutustumaan fitness -kilpailijan arkeen ja juhlaan niin kisakauden ulkopuolella, kuin dieetillä. Blogissa käsitellään myös miesten kehonrakennuksen maailmaa sekä fitnessiä trendinä. Tytti tulee kirjoittamaan myös tänne pääsivustolle, pääteemanaan luonnollisesti fitness.

Siirry blogiin: tytti.gains.fi

Kuva © Pekka Ailio.

Tekstin kirjoittaja: Sannamaria

Sannamaria

Sannamaria on helsinkiläinen digituottaja ja konseptisuunnittelija, ja toinen sivuston perustajista. Päälajina tavoitteellinen kuntosalitreeni silloin, kun tavoitteita treenissä on.

Rooli Gainssissa on tuottajana, joten sen myötä kirjoitusten teemakin sisällöllisiin tiedotteisiin painottuva. Mukaan eksyy välillä myös sivuston ravitsemus-, liikunta- ja hyvinvointiammattilaisilla etukäteen hyväksytettyä ja tarkistettua tekstiä.

Lue koko esittely