Kaikki kirjoitukset: Gains.Fi

Gains.Fi Tämä on sivuston yleinen tunnus, jonka alta löytyy yleisiä tiedotteita ja kirjoituksia. Lue koko esittely

Miksi syömisestä tuli niin hankalaa? Gains.Fi

Tykkää meistä Facebookissa – voita kirja

Tykkää meistä Facebookissa – voit voittaa Timo Kettusen tieteeseen perustuvan, humoristisen Miksi syömisestä tuli niin hankalaa -ravitsemuskirjan!

Selittävätkö geenit lihavuutesi? Miksi toisinaan suoli vain rapsaa ja tavara ei imeydy? Entäs millainen detox -härpäke se jokaisen oma maksa olikaan? Voisiko mitenkään olla, että se yhä toimii paremmin, kuin juuri tällä viikolla parhaana keksintönä evah lanseerattu, andeilta käsinpoimittuja vihreitä taikaoraspähkylöitä sisältävä superdetoxpirtelö?… Lue lisää »


Fudbot.fi - Ruokavalion suunnittelu Terveys

Fudbot on julkaistu

Juuri julkaistu Fudbot on Diske Oy:n kehittämä pilvi- ja terveyspalvelu. Se koostuu kolmesta erillisestä osiosta; ravinto, liikunta ja terveys. Fudbotin kohderyhmänä tulevat olemaan pääasiassa sairaalat, apteekit ja valmentajat, mutta siitä on myös kuluttajaversio.

Fudbot löytyy osoitteesta www.fudbot.fi ja sitä voi kokeilla veloituksetta 30 päivän ajan. Sen jälkeen osa ohjelmista lukkiutuu ja on tarjolla vain lisämaksusta. Suurin osa ravintoon liittyvistä toiminnallisuuksista … Lue lisää »


Gains.Fi

Belfie -kisan finalistit valittu!

Gains.fi:n ja Bullram Fitnessin yhteistyössä järjestämän belfie -kisan finalistit on nyt valittu.

Eniten tykkäyksiä/ kommentteja saaneiden kuvien joukosta arvotaan voittaja 25.3. Voittajalle on luvassa iso paketti Bullramin tuotteita arvoltaan 295,50 €. Jos sinulla ei ole IG-tunnusta, ei syytä huoleen. Myös tähän artikkeliin tulleet tunnustukset parhaalle tarakalle huomioidaan.… Lue lisää »


Belfie Gains.Fi

Lähetä belfie – voit voittaa Bullramin tuotepaketin

Gains.fi ja Bullram Fitness järjestävät yhteistyössä belfie-kisan! Voittajalle on luvassa iso paketti Bullramin tuotteita arvoltaan 295,50 €.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voit osallistua 9.2. – 9.3. 2015 välisenä aikana täggäämällä itsestäsi Instagramissa belfien hashtagillä #GAINSBELFIE tai lähettämällä kuvan sähköpostitse osoitteeseen insta@gains.fi. Huomioithan, että kuvan pitää olla itsestäsi, ja/tai että sinulla on lupa kuvan kilpailuun lähettämiseen siinä esiintyviltä henkilöiltä.

Kilpailun kulku

Lue lisää »

Fudbot.fi - Ruokavalion suunnittelu Ruokavaliot

Fudbot – apuna ruokavalion suunnitteluun

Ruokavalion suunnittelu ei ole useinkaan helppoa, saati yksinkertaista. Kaiken niistäkin tarjolla olevan informaatiotulvan myötä se on myös monasti aikaavievää. Tähän ratkaisuna on nyt tarjolla Fudbot, uusi selainpohjainen ruokavalion suunnittelu -ohjelma.

Annettujen perustietojen kuten ikä, paino, vyötäronympärys ja tavoitteet perusteella se laskee keskiarvon muun muassa kehonkoostumuksesta sekä peruskulutuksesta ja tekee niihin pohjautuen ruokavaliosuosituksen. Mikä parasta, se laskee kalorit puolestasi.

Ohjelma on … Lue lisää »

    
Gains.Fi

Gains Instagramissa

Voit seurata meitä nyt myös Instagramissa tunnuksella Gains.fi. Julkaisemme siellä sivuston ja bloggaajiemme kuvia, sekä satunnaista motivaatiokuvaa kuten tyyliin kuuluu, mutta myös seuraajiemme kuvia. Tulossa on myös kuvakilpailuja ja muuta hauskaa yhteistyökumppaniemme kanssa, joten kannattaa seurata!

Jos toivot oman treeniselfiesi tai muuten vaan healthien julkaistavaksi Instagramissamme, käytä hashtagia #GainsFi. Jos käytössäsi ei ole omaa tiliä, voit lähettää kuvia myös … Lue lisää »


Rasvanpoltto-ohjelma naisille Naisten salitreeni

Hot Mama treeniohjelma, osa 3

Haluatko painottaa kuntosalilla rasvanpolttoa? Tämä Hot Maman treeniohjelman kolmas osa on 3-6 kertaa viikossa tehtävä, puhtaasti rasvanpoltto-ohjelma naisille, joilla on tavoitteena pudottaa painoaan vähintään 10 % verran.

Ohjelmaa noudattamalla saattaa aloittelijalle toki lihastakin tarttua.

Tämä rasvanpoltto-ohjelma ja sen eri variaatiot ovat olleet kautta aikain suosituimpia harjoitusohjelmia Terveysmyrskyn asiakkaiden keskuudessa. Ohjelmalla on pudotettu painoa jopa yli 11 kiloa kahdessa kuukaudessa!

Rasvanpoltto-ohjelma Lue lisää »


RuskaBootcamp Treeni

RuskaBootcamp

logo_bootcampRuskaBootcamp on 3 päivän treenitapahtuma Lapissa keskellä Levin karuinta Tunturi-luontoa!

RuskaBootcampilla liikunnan lisäksi myös terveellinen ravinto on tärkeä osa lomaasi. Se sopii kaikille kuntoilijoille, sillä haastetaso mitoitetaan jokaisen oman kunnon, sekä tavoitteiden mukaan.

RuskaBootcampissa kuntosalivälineinä toimivat tunturiluonnon omat elementit! Lihaskuntotreeneissä kelopöllit ja kivet saavat kyytiä ja perinteisen lenkkipolun korvaavat tunturipolut, suot ja purot. Monipuolisia treenitunteja kertyy päivän aikana n. 5 … Lue lisää »