Kaikki kirjoitukset: Oskari Ventilä

Oskari Ventilä Oskari työskentelee terveyskeskuslääkärinä, pyrkien edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on perehtynyt ratkomaan ihmismielen umpisolmuja, jotka rajoittavat kykyämme nauttia täysipainoista ja merkityksellistä elämää. Lue koko esittely

Irti riippuvuuksista Hyvinvointi

Irti riippuvuuksista

Jokainen meistä on varmasti kohdannut riippuvuuskäyttäytymistä omassa tai läheisen elämässä. Irti riippuvuuksista pääsy ei ole helppoa, mutta se on mahdollista.

Näkökenttä kaventuu ja ajatukset lukittuvat mielikuvissa siintävään palkintoon. Pakonomainen ja voimakas tarve nousee syvältä sisuksista varastaen koko shown. Lähes krampinomainen kokemus jyrää surutta muut tavoitteet alleen ja antaa rymistellessään sen perinteisen, itselleen suotuisan lausunnon: ”Ei ole vaihtoehtoja! Nyt on ihan Lue lisää »


Hyvinvointi

Elämämme tärkein lihas

Liikunta, tai sen välttely, on meille kaikille tuttua puuhaa. Tiedämme, että kehittääksemme jotain puolta elimistömme toiminnassa meidän täytyy harjoittaa sitä. Ymmärrämme myös, että kasvaakseen lihaksemme tarvitsevat suotuisat olosuhteet, kuten riittävästi harjoitusta, lepoa sekä rakennusaineeksi sopivaa ravintoa.

Aivan samat periaatteet pätevät myös mieleemme. Ja joka onkin elämämme tärkein lihas.

Monille meistä tämä sisäinen kokemus ilmenee jatkuvana ajatusten ja tunteiden tulvana, joka … Lue lisää »