Teemu KarppinenTeemu Karppinen Kirjoittajat

Teemu Karppinen

Teemu Karppinen on Personal Trainer, ravintovalmentaja, elämäntaidon valmentaja, luennoitsija sekä fitness-valmentaja. Vuosien kokemuksen, satojen valmennettavien sekä tuhansien valmennuskertojen myötä hän on tuonut kaiken osaamisensa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Teemu toimii yrityksensä 4 Elements Personal Training kautta.

Teemu Karppinen on toiminut Personal Trainerina seitsemän vuotta ja takana on jo yli 6000 valmennusta. Asiakkaita on ollut laidasta laitaan, aina huippu-urheilijoista ja fitness-kilpailijoista tavallisiin liikkujiin ja liikunnan vasta-alkajiin. Lisäksi hän on vetänyt 6 kuukautta kestäviä elämäntapamuutosryhmiä sekä luennoinut eri yrityksissä paremmista elämäntavoista. Personal Trainer opintojen lisäksi hän on opiskellut kaksi vuotta psyykkistä valmennusta ja tuonut nämä kaksi osa-aluetta yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Teemu on itse liikkunut aktiivisesti 20 vuotta lukuisten lajien muodoissa kuten jääkiekko, jalkapallo, laskettelu, lumilautailu, rullalautailu, kilpamoottorikelkkailu, karate, golf, hip hop ja jooga. Viimeiset 13 vuotta päälajina on ollut kuntosalilla voiman sekä lihaksen kehittäminen. Koko tämän ajan hän on saanut olla alan huippujen parissa – hänen mentorinaan on toiminut mm. maailmalla tunnettu ja arvostettu kokonaisvaltainen personal trainer sekä fitnessalan asiantuntija Pauliina Talus, USA – Kalifornia.

Samalla hän on hankkinut aktiivisesti tietoa treenaamisesta, ravinnosta sekä psyykkisestä valmentamisesta. Teemun erikoisosaamisena on ihmisen yksilölliseen fysiikkaan perustuva painoharjoittelu, luonnonmukaisuuteen ja alkuperäisyyteen pohjautuva käytännöllinen ravintovalmennus sekä psyykkisten voimavarojen hyödyntäminen harjoittelussa ja elämänhallinnassa.

”Uskon että jokainen liikkuja haluaa saada tuloksia. Kaikkia, jotka ovat saaneet tuloksia, yhdistää kaksi asiaa: heillä on motivaatiota ja he tekevät asioita oikein.”

Teemat: Hyvinvointi FitnessKuntosaliharjoittelu Treeni

Gains.fi Blogi:

Kaikki kirjoitukset:

Teemu muualla verkossa:

Lue myös: