Tiina Nuotio Kirjoittajat

Tiina Nuotio

Viestintäkonsultti, hyvinvointivalmentaja ja liikunnanohjaaja, jonka intohimo on erityisesti sisäpyöräily. Ohjaa useita sisäpyöräilytunteja viikossa ja toimii samalla lajivastaavana helsinkiläisessä kuntokeskusketjussa.

Päivätyössään viestintätoimistossa Tiina sparraa asiakkaitaan digitaalisessa maineenhallinnassa, valmentaa kohtaamaan mediaa ja opastaa sosiaalisen median kanaviin vaikka kädestä pitäen.

Liikunnanohjaus on kulkenut mukana rinnakkaisammattina useita vuosia. Viestintäalan yliopistotaustan ohella liikunnanohjaajan, sisäpyöräilyohjaajan, kuntosaliohjaajan, hyvinvointivalmentajan ja kuriositeettina myös amerikkalaisen lifeguard-kouluttajan ja melontakouluttajan koulutukset.

Musiikin ja populaarikulttuurin suurkuluttajana Tiinaa kiehtoo sisäpyöräilyssä treeniaspektin ohella myös musiikin, rytmin ja jalkatyön tiukka liitto. Täydellisen rytmin ja sävelkulun etsintä on elämän mittainen, loputon suo. Ei yleensä kykene kuuntelemaan musiikkia laskematta mielessään poljinkierroksia.

Liikunnanohjaajana ja hyvinvointivalmentajana erikoistunut myös aivan aloittelijoiden lempeän jämäkkään tukemiseen elämänmuutoksessa ja liikuntarutiinien opettelussa. Kouluttautuu ravitsemusvalmentajaksi.

Teemat: treeni

Kaikki kirjoitukset:

Tiina muualla verkossa:

Lue myös: