Fitness Expo - Anna Virmajoki Fitness

Lahden Fitness Expo kuvakooste

Nordic Fitness Expo järjestettiin Lahdessa viime viikonloppuna. Kehonrakennuksen ja fitneksen SM -kilpailujen lisäksi järjestettiin Nicole Wilkins Championships sekä Nordic Pro Bikini -ammattilaiskilpailu, jossa suomalaisista kilpailivat Anna Virmajoki (5.) sekä Sara Back (3.). Kisan voitti USA:n Tawna Eubanks.

Miesten ammattilaissarjan kilpailussa oli ainoana suomalaisena mukana Timo Honkala, joka ei selviytynyt finaaliin. Kilpailun voitti Roelly Winklaar, Curacao.

Messujen puolella oli runsaasti myös nähtävää, mm. tuote-esittelyitä ja mahdollisuus tavata sekä kotimaisia että ulkomaisia lajin kärkinimiä. Nelinkertainen IFBB Figure Olympia-voittaja Nicole Wilkins kävi jakamassa nimikkokilpailunsa palkinnot sekä ojentamassa Pro kortin NWC Body Fitness -sarjan voittaneelle slovakialaiselle Adela Ondrejovicovalle, sekä Bikini Fitness -sarjan estonialaiselle ykköselle, Egle Eller-Nabille.

Ohessa Fitness Expo -kuvakoosteemme. Mukana luonnollisesti kisakuvia, mutta myös kuvamateriaalia bäkkäriltä ja muita fiiliskuvia.

Kirjoittaja: Sannamaria

Sannamaria

Sannamaria on digituottaja ja konseptisuunnittelija, ja toinen sivuston perustajista. Päälajina tavoitteellinen kuntosalitreeni silloin, kun tavoitteita treenissä on.

Lue koko esittely

Lue myös: