Blogit

Meri Taskisen blogi

Meri Taskinen on 22-vuotias Women’s Physique -kilpailija, joka tekee kisadebyyttinsä kevään 2015 Fitness Classic kisoissa. Hän treenaa Team Solanan riveissä Sami Maaniemen valmennuksessa.

Urheilu on aina ollut osa Merin identiteettiä, mutta vasta viime vuosina kuntosaliharjoittelu on tullut osaksi jokapäiväistä rutiinia.

Blogissaan hän haluaa jakaa omia kokemuksiaan kirjoittaen ruokavaliostaan, treeneistään, tavotteistaan sekä niiden saavuttamisesta. Samalla toivottavasti tarjoten sinne ruudun toiselle puolelle jotain uutta tietoa herättäen ajatuksia, motivaatiota ja inspiraatiota, joita jokainen voi vuorostaan hyödyntää matkalla kohti omia tavoitteitaan.

Treenaamisen ohella Meri opiskelee diplomi-insinööriksi.

Siirry blogiin: meritaskinen.gains.fi

Tekstin kirjoittaja: Sannamaria

Sannamaria

Sannamaria on helsinkiläinen digituottaja ja konseptisuunnittelija, ja toinen sivuston perustajista. Päälajina tavoitteellinen kuntosalitreeni silloin, kun tavoitteita treenissä on.

Rooli Gainssissa on tuottajana, joten sen myötä kirjoitusten teemakin sisällöllisiin tiedotteisiin painottuva. Mukaan eksyy välillä myös sivuston ravitsemus-, liikunta- ja hyvinvointiammattilaisilla etukäteen hyväksytettyä ja tarkistettua tekstiä.

Lue koko esittely

1 kommentti kirjoitukseen 'Meri Taskisen blogi'

  • Tykkään etenkin lauseesta ”treenaamisen ohella meri opiskelee diplomi-insinooriksi” asiat näyttäis olevan tärkeysjärjestyksessä !

Kommentointi on suljettu.