StepUp Online Tanssi

StepUp Online-tanssitunnit

StepUp Online on uusi virtuaalinen tanssikoulu. Sen verkkotanssitunnit tarjoavat tanssin iloa ilmaiseksi etänä! Koko ajan kasvava videokirjasto eri tanssilajeista ja eri tasoista on nyt tarjolla tietokoneella tai mobiilissa.

Tietoja yrityksestä

StepUp Oy on vuonna 1987 perustettu yritys, jonka toiminta jakautuu StepUp Agencyn ja StepUp Schoolin alle. StepUp Agency tuottaa ohjelmapalveluita sekä välittää erilaisia esiintyjiä mm. yritystapahtumiin. StepUp Schoolin opetus painottuu … Lue lisää »

 
Strength & Movement Helsinki - Saara Eri lajeja

Strength & Movement Live-tunnit

Strength & Movement Helsingin Live -palvelussa pääset eri jooga-, movement- ja kahvakuulatunneille livestreamin kautta suoraan kotoasi. Ryhmäkoot pidetään pieninä, jotta sinulla on halutessasi mahdollisuus saada myös henkilökohtaista ohjausta.

Tietoja yrityksestä

Strength & Movement Helsinki tarjoaa personal trainer-, online- ja pienryhmävalmennusta. Erikoisalana voiman, suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimointi minimaalisilla välineillä.… Lue lisää »


Pilates ABC Jooga & Pilates

Pilates ABC online – perehdytyskoulutus

Pilatesharjoittelu sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Pilates ABC online perehdytyksessä tutustut pilateksen ajatusmaailmaan ja perusharjoitteisiin. Tämän jälkeen säännöllinen harjoittelu joko ryhmäpilatestunneilla tai kotioloissa on helpompaa.

Lyhyt lajiesittely

Pilates on menetelmänä erittäin monipuolinen. Tästä syystä siitä hyötyvät yhtälailla kuntoutujat kuin urheilijatkin. Erityisen hyvä menetelmä on paljon töissä paikallaan oleville. … Lue lisää »


Vapauta virkeytesi Kotijumppa

Vapauta virkeytesi valmennus terveydenhuollon toimijoille

Terveydenhoitoalan ammattilaiset työskentelevät tällä hetkellä pitkää päivää (tai ovat vähintäänkin varautumassa siihen) ja työpäivät ovat normaaliakin stressaavampia. Heidän työnsä on erityisesti vallitsevassa tilanteessa todella tärkeää!

Nana Heikkilän Vapauta virkeytesi -verkkovalmennus tarjoaa nyt ilmaisen nettivalmennuksen kaikille terveydenhuollon toimijoille (sairaanhoitajat, lääkärit, lähihoitajat jne.).… Lue lisää »

 
Ilmaiset verkkotreenit Online-treeni

Verkkotreenit – uusi osio

Hello world! Pitkän radiohiljaisuuden jälkeen myös Gains.fi herää taas eloon. Ainakin äitialuksen osalta. Syistä, joita ei tarvinne erikseen mainita.

Sivuston uusi osio tarjoilee erinäisiä verkkojumppia, treenejä ja online-valmennuksia.

Ilmaiset verkkotreenit edellä, mutta jatkossa mahdollisesti myös maksullisiin laajentaen, niin valmennusten, kuin verkosta tilattavien välineiden osalta.

Mukana on vasta jokunen, mutta lisäillään, ja näitähän saa vinkata myös oikein mielellään joko yhteydenottolomakkeen tai … Lue lisää »


Method Putkisto - Marja Putkisto Jooga & Pilates

Marja Putkiston Method Putkisto LIVE-tunnit

Kehonhallinnan äidin, Marja Putkiston kaikille avoimet ja maksuttomat Method Putkisto LIVE-tunnit alkoivat 24. maaliskuuta.

Marja Putkisto LIVE-sarja sisältää kuusi 30 minuutin live-lähetystä tiistaisin ja torstaisin klo 12. Voit osallistua suoraan olohuoneestasi tai etätyöpisteeltäsi. Linkit lähetyksiin saat sähköpostiisi, kun ilmoittaudut mukaan.

Treenit ovat kaikille avoimia, eivätkä vaadi aikaisempaa kokemusta metodista.… Lue lisää »


Anne Sällylä Kotijumppa

Anne Sällylä – legendan paluu

Yle Areenassa on taas tarjolla useita legendaarisia jumppaohjelmia, ohjaajina Anne Sällylä ja Eeva Eerikäinen. Kyllä sitä ennenkin pakarat piukeiksi hoidettiin ihan kotioloissakin! Ja ennenkaikkea, tyyli edellä.

Iltajumppa oli ohjelmistossa vuosina 1979-1987. Anne Sällylän, Eeva Eerikäisen ja muiden vetäjien kanssa palaudut stressistä, vahvistat lihaksia, notkistat niveliä, rentoutat koko kehoa ja piristät mielialaasi varttitunnissa.… Lue lisää »


Lihaskunto

Selkäkanava.fi – Jumppaohjeita selälle ja niskalle

Selkäkanavan sivulle on koottuna jumppaohjeita ja treenivinkkejä selkä- ja niskakivun hoitoon ja ehkäisyyn. Jumppaohjeita on sekä videoina, että kuvallisina ohjeina.

Sivustolta voit myös tilata maksuttoman taukojumppamuistuksen, ja tarjolla on myös Jumppakissan helppo kahdeksan liikkeen pienessäkin tilassa tehtäväksi sopiva taukojumppa, jolla ehkäiset ja hoidat selkä- ja niska-hartiakipuja.… Lue lisää »


Koti/reissujumppa Lihaskunto

Lihaskuntoa ylläpitävä koti/reissutreeni

Tämä on yksinkertainen lihaskuntoa ylläpitävä treeniohjelma, joka sopii niin aloittelijoille kotijumpaksi, kuin kokeneemmillekin harrastajille esimerkiksi matkoilla, tai muuten kun ei ole salimahdollisuutta.

Ohjelma toimii myös edullisena testinä sen selvittämiseen, onko kuntosalilla tehtävä lihaskuntoharjoittelu yleensäkään sellaista, joka itseä tekemisenä miellyttää. Erillisiä oikeita kuntoiluvälineitä kun ei tarvita.

Ohjelman vaikeustasoa voi säädellä itselleen sopivaksi sarjojen, vastuksen ja liikkeiden määrällä. Lihastahan tällä ohjelmalla ei … Lue lisää »