Misellivedet Ulkonäkö

Testissä misellivedet

Misellivedet ovat puhdistusvesiä, joissa yhdistyvät kasvoputsarin, silmämeikinpoistoaineen ja kasvoveden ominaisuudet. Tuotteen nimi syntyy pikkiriikkisistä pinta-aktiivisista puhdistusaineista, jotka muodostavat likaan takertuvia pallomaisia rakenteita, misellejä. Misellit tarttuvat eritoten hydrofobiseen eli vettä kaihtavaan likaan, ja puhdistavat siksi tehokkaasti meikkiä ja rasvaliukoisia epäpuhtauksia.

Misellivesi on kätevä kaveri esimerkiksi liikkujalle, laiskalle puhdistajalle ja matkakäyttöön. Useimmat misellivedet poistavat kiltisti ja kirvelemättä myös vesiliukoisen silmämeikin ja sopivat myös ripsipidennysten käyttäjille.

Misellivesikään ei tee taikoja eli pakkelin määrästä riippuen vanulappua saa kastella useaan otteeseen, että kasvot ovat täysin puhtaat meikistä. Herkkäihoisen hipiää saattaa päivittäinen hankaaminen ärsyttää, jolloin miselliveden käyttö kannattaa rajata esimerkiksi salikäyttöön. Aamukiireessä pikainen pyyhkäisy misellivedellä säästää aikaa kasvojenpesulta.

Nämä misellivedet testasimme

Garnier Micellar Cleansing Water -misellivesi on tuoksuton, tehokas ja herkälle iholle sopiva riittoisassa putelissa majaileva misellivesi. Jätti ihon kuivimman tuntuiseksi testatuista vesistä. (7,90 e 400 ml).

Tunturimustikan antioksidantein ihoa vahvistava Lumene Lab 3-in-1 Hoitava puhdistusvesi jättää hipiän mukavan kimmoisaksi ja virkistää silmiä. Vaati eniten vanulappuja keskivoimakkaan meikin poistoon. (15 e 200 ml).

Miedosti ruusuntuoksuisessa ja luomusertifioidussa Cattier Paris Misellivedessä yhdistyvät kukkaisvedet ja öljyn hoitavuus. Tehokas vesi poistaa meikin mukavasti ja jättää ihon pehmoiseksi ja kostean tuntuiseksi. En käyttäisi ripsilisäkkeiden kanssa silmämeikin putsaukseen, koska sisältää öljyä. (16 e 300 ml).

Herkällekin iholle sopiva Bernard Cassiere Micellar -puhdistusneste tuoksahtaa melko jytyltä mutta tuntuu iholla miellyttävän hellävaraiselta. Meikki puhdistuu nopeasti ja iho jää joustavaksi ja pehmeäksi. (28 e 200 ml).

Kirjoittaja: Satu Varjonen

Satu Varjonen

Kauneus- ja hyvinvointitoimittajana 10 vuotta toiminut freelancer. Nauttii kirjoittamisesta ja tykkää tutkia ennen kuin hutkii, ja onkin siksi unelma-ammatissaan. Toivoo juttujensa antavan hyödyllisiä vinkkejä tai tarjoavan uuden näkökulman.

Lue koko esittely

Lue myös: