Belfie Gains.Fi

Lähetä belfie – voit voittaa Bullramin tuotepaketin

Gains.fi ja Bullram Fitness järjestävät yhteistyössä belfie-kisan! Voittajalle on luvassa iso paketti Bullramin tuotteita arvoltaan 295,50 €.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voit osallistua 9.2. – 9.3. 2015 välisenä aikana täggäämällä itsestäsi Instagramissa belfien hashtagillä #GAINSBELFIE tai lähettämällä kuvan sähköpostitse osoitteeseen insta@gains.fi. Huomioithan, että kuvan pitää olla itsestäsi, ja/tai että sinulla on lupa kuvan kilpailuun lähettämiseen siinä esiintyviltä henkilöiltä.

Kilpailun kulku ja säännöt

Raatimme valitsee osallistumisaikana meille lähetetyistä belfieistä kymmenen finalistia, jotka julkaistaan Instagramissamme sekä täällä sivustolla.

Eniten tykkäyksiä/ kommentteja saaneiden kuvien joukosta arvotaan voittaja. Huom: Myös miesten osallistuminen on tervetullutta, jopa toivottua.

P.s. Muistathan tykätä meistä Facebookissa ja/tai seurata meitä Instagramissa, niin pysyt jatkossakin mukana kaikessa ajankohtaisessa sivustollamme ja blogeissamme tapahtuvassa kivassa!

Gains.fi pidättää oikeuden valita finalistien kuvat. Voittajan valinta tapahtuu arpomalla. Kuvia voi lähettää 9.2. – 9.3. 2015 välisenä aikana. Finalistien belfiet julkaistaan Instagramissamme 11.3., ja 25.3. arvotaan voittaja. Belfie-kisan voittajan nimi voidaan julkaista sivustomme lisäksi myös eri some-kanavillamme. Voittajaan ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti sähköpostitse. Lähetettyjä belfie-kuvia voidaan julkaista myös Facebook -sivuillamme sekä osoitteessa Gains.fi. Kilpailu ei ole millään tavalla sidoksissa, saati liitännäinen Facebookin tai Instagramin kanssa.

Bullram Fitness

Bullram Finland Oy on suomalainen, suomalaisten toimijoiden kokonaan omistava yritys, jonka tarkoituksena on tuottaa markkinoille laadultaan ja soveltuvuudeltaan ensiluokkaisia, kohtuuhintaisia lisäravinteita ja eritysruokavaliovalmisteita liikkuvalle kansalle ikään, sukupuoleen tai urheilulajiin katsomatta.

Lue myös: