Blogit

Meri Taskisen blogi

Meri Taskinen on 22-vuotias Women’s Physique -kilpailija, joka tekee kisadebyyttinsä kevään 2015 Fitness Classic kisoissa. Hän treenaa Team Solanan riveissä Sami Maaniemen valmennuksessa.

Urheilu on aina ollut osa Merin identiteettiä, mutta vasta viime vuosina kuntosaliharjoittelu on tullut osaksi jokapäiväistä rutiinia.

Blogissaan hän haluaa jakaa omia kokemuksiaan kirjoittaen ruokavaliostaan, treeneistään, tavotteistaan sekä niiden saavuttamisesta. Samalla toivottavasti tarjoten sinne ruudun toiselle puolelle … Lue lisää »


Matti Hallamaa Blogit

Matti Hallamaan blogi

Matti Hallamaa on 31-vuotias entinen CBB ja tuleva Men’s Physique -kilpailija, sekä tunnustuksellinen naturaaliharjoittelun puolestapuhuja. Treenaamisen ohessa aika kuluu hyvinvoinnin ja turismin liikkeenjohdon AMK -opintojen parissa, toimeentulon tullessa turvallisuusalalta sekä personal trainerin töistä.

Hänen bloginsa keskittyy matkaan syksyn 2015 Men’s Physique -debyyttiä kohti. Tulossa on myös videosisältöä ja treenivinkkejä. Sopivan kuuman aiheen tullessa pinnalle luvassa on myös suoraa puhetta.

Edellisen … Lue lisää »


Päivi Kaarto Blogit

BF Päivi Kaarto

Nyt myös Body Fitness on edustettuna Gains.fi:n blogeissa, kun mukaan liittyi IFBB Body Fitness -kilpailija Päivi Kaarto. Itseään jumalattomasti treenaavaksi, fitness -elämään hurahtaneeksi kuvaileva Päivi kirjoittaa blogissaan treenistä ja elämästä treenin ympärillä. Pieneläinhoitajana työskentelevälle Päiville tärkeänä aiheena ovat myös lemmikkieläimet.

Päivi treenaa Solana Fitness Center Hakaniemessä sekä Forever Varistolla, valmentajanaan Salla Kauranen. Hän kilpailee Body fitness +168cm-sarjassa. Kevään 2014 Fitness … Lue lisää »


Tytti Kajasniemi Blogit

Tytti Kajasniemen blogi

Uusimpana lisäyksenä kirjoittajiemme joukkoon on Tytti Kajasniemi. Tytti on nurmijärveläinen 27-vuotias IFBB Women’s Physique -kilpailija.

Lyhyestä kilpailu-urastaan huolimatta hänellä on jo meriittinä kolmas sija vuoden 2013 Fitness Classic -kilpailuista, ja viime keväänä tuli hopeaa samoista kisoista. Seuraavat kisat ovat edessä keväällä 2015.

Hänen blogissaan pääsemme tutustumaan fitness -kilpailijan arkeen ja juhlaan niin kisakauden ulkopuolella, kuin dieetillä. Blogissa käsitellään myös miesten … Lue lisää »