EtnoFitness Online -tanssitunnit Tanssi

EtnoFitness online -tanssitunnit ja tiiviskurssit

EtnoFitness tarjoaa kattavan valikoiman online-tanssitunteja studion ollessa toistaiseksi muuten suljettuna. Pääset siis silti tanssimaan, treenaamaan ja joogaamaan kotona online-tuntien muodossa.

Tietoja yrityksestä

EtnoFitness on Helsingin Sörnäisissä sijaitseva, monipuolisesti eri tanssitunteja järjestävä studio. Varsinaisen studion ollessa toistaiseksi suljettuna, 15-30 minuutin mittaisten perus onlinetanssituntien lisäksi valikoimasta löytyy paljon myös erilaisia maksullisia tiiviskursseja, joita on tällä hetkellä niitäkin saatavilla online-versiona.

EtnoFitness online-tuntivalikoimassa on mm. seuraavat

  • Cuban Ladies – vauhdikasta salsaa ja rumbaa kuubalaiseen tyyliin.
  • Salsa Ladies’ Style – naisellista ja sähäkkää salsaa kuubalaista salsaa.
  • Dancehall Fusion -tunnilla harjoitellaan erilaisia steppejä ja liikkeitä, ja niistä yhdistetään vauhdikas koreografia.
  • Twerk on tanssityyli, jossa liikekieli keskittyy alavartaloon. Twerkin ominaisliikkeisiin kuuluu lantion liikehdintää sekä pakaroiden pyöritystä. Ennen varsinaista tuntia on hyvä osallistua tekniikan peruskurssille.
  • Street & Funky Styles on hauska ja energinen tunti, jolla tulevat tutuiksi hiphop- sekä locking- ja popping-tyylit.
  • Reggaetón sekoittaa jamaikalaisia musiikkivaikutteita reggaeta ja dancehallia latinalaisen Amerikan hip hop-musiikkiin.

Tunneille osallistuminen ja hinta

Kaikki tunnit löytyvät sivustolta. Tunneille voit osallistua silloin kuin itsellesi sopii. Tiiviskursseille saa niiden oston yhteydessä salasanan, jonka myötä sisältö aukeaa.

Perustunnit ovat maksuttomia, mutta lahjoituksista saatava tuotto jaetaan videoita tekevien opettajien kesken, joten mahdollisuuksiesi mukaan tuethan heidän työtään. Tiiviskurssien hinta on 27 €, sisältäen kolme tunnin pituista tanssituntia.

Siirry sivustolle

Lue myös: