Fudbot.fi - Ruokavalion suunnittelu Terveys

Fudbot on julkaistu

Juuri julkaistu Fudbot on Diske Oy:n kehittämä pilvi- ja terveyspalvelu. Se koostuu kolmesta erillisestä osiosta; ravinto, liikunta ja terveys. Fudbotin kohderyhmänä tulevat olemaan pääasiassa sairaalat, apteekit ja valmentajat, mutta siitä on myös kuluttajaversio.

Fudbot löytyy osoitteesta www.fudbot.fi ja sitä voi kokeilla veloituksetta 30 päivän ajan. Sen jälkeen osa ohjelmista lukkiutuu ja on tarjolla vain lisämaksusta. Suurin osa ravintoon liittyvistä toiminnallisuuksista pysyy kuitenkin ilmaisena nyt ja tulevaisuudessa.

Maksuttomia ominaisuuksia on mm. perinteinen, monelle tavoitteelliselle liikkujalle ja/tai keventäjälle erittäin hyödyllinen ruokapäiväkirja. Varsinainen uutuus on ruokageneraattori, joka osaa rakentaa ateriasuunnitelmia tyhjästä. Se generoi päivittäiset ateriat käyttäjän henkilökohtaisten ominaisuuksien pohjalta ruokavaliosta riippumatta, oppii lempi- ja inhokkiruoat ja osaa näyttää ateriat niin lautas- kuin kämmenmallina, tai tarkempana makrojakaumana.

Osa ominaisuuksista julkaistaan vasta myöhemmin, luvassa on esimerkiksi täysin uudenlainen treenigeneraattori ja henkilökohtaiset, unta tukevat ruokavaliot. Myös ruokatietokantaa päivitetään säännöllisesti.

Diske Oy:n toimitusjohtajana sekä päävastuussa palvelun suunnittelusta ja kehityksestä toimii Gainssin oma Hra Kettunen.

Tutustu palveluun tästä.

Lue myös:

2 kommenttia

  • Ruokapäiväkirja on aivan surkea. Puoliakaan ruuista esim perus paistettu kanafile ei löydy. Osa ravintoarvoista on myös päin mäntyä. En aio todellakaan jatkaa maksullisena kokeilua.

    • Ravintoarvot tulevat suoraan Finelin kannasta. Olisi mukava saada esimerkki näistä ”päin männystä” olevista ravintoarvoista, niin voisimme ehkä raportoida myös Finelille että siellä on virhe.

      Olemme lisänneet ohjelmistoon vasta Finelin kannan, joten sieltä ei todellakaan löydy vielä kaikkea. Tosin broilerifilee sieltä löytyy.

      Lähitulevaisuudessa sieltä alkaa löytyä yhä enemmän ja enemmän ruokia. Olet tervetullut kokeilemaan uudestaan vaikkapa parin kuukauden kuluttua, jospa arvot eivät olisi sitten enää yhtä synkässä metsässä kuin ne nyt mielestäsi ovat.

Kommentointi on suljettu.