Fudbot.fi - Ruokavalion suunnittelu Ruokavaliot

Fudbot – apuna ruokavalion suunnitteluun

Ruokavalion suunnittelu ei ole useinkaan helppoa, saati yksinkertaista. Kaiken niistäkin tarjolla olevan informaatiotulvan myötä se on myös monasti aikaavievää. Tähän ratkaisuna on nyt tarjolla Fudbot, uusi selainpohjainen ruokavalion suunnittelu -ohjelma.

Annettujen perustietojen kuten ikä, paino, vyötäronympärys ja tavoitteet perusteella se laskee keskiarvon muun muassa kehonkoostumuksesta sekä peruskulutuksesta ja tekee niihin pohjautuen ruokavaliosuosituksen. Mikä parasta, se laskee kalorit puolestasi.

Ohjelma on toistaiseksi aikaisessa beta-vaiheessa, joten etsimmekin Fudbotille nyt lisää testaajia.

Ohjelman perusversio tulee aina olemaan ilmainen. Maksullisessa versiossa on lisävaihtoehtoja, kuten mahdollisuus asettaa välietappeja dieetin edistymiselle, kalorien syklittäminen sekä toiminnallisuus, jolla saa vielä tarkemmat kalorisuositukset riippuen siitä, onko treeni- vai lepopäivä.

Huomioithan, että energian ja aterioiden koot laskeva kaava on vielä kokeellinen. Ruokavalion suunnittelun apuna toimiva ruokatietokanta laajenee tulevaisuudessa ja jatkossa niitä voi syöttää myös itse. Fudbotin taustalla häärii sivustomme iskä, Timo Kettunen.

Siirry sivustolle: Fudbot.fi

Lue myös: