Jalkakylpy kotona Hyvinvointi

Helppo jalkakylpy kotona

Liikkujan jalat ovat koitoksella. Hikoilu verottaa jalkojen ihoa ja kovettumiakin saattaa syntyä. Helppo ja nopea jalkakylpy kotona auttaa.

Saat helposti virkistävän ja jalkoja pehmittävän jalkakylvyn, kun laitat pesuvatiin haaleaa vettä, jalkakylpysuolaa ja halutessasi basilikan-, mintun- tai ruusun- lehtiä. Tilkka manteli-, avokado- tai oliiviöljyä kruunaa kylvyn, ja pian jalkasi ovat pehmeät ja virkistyneet. Luonnolliset öljyt hellivät ihoasi ja sopivat useimmiten myös herkimmällekin iholle.

Voit poistaa pahimpia kovettumia kevyesti hohkakivellä, mutta muistathan tehdä sen hellästi. Liiallinen jalkojen raspaaminen kun yleensä vain pahentaa tilannetta. Siis kohtuus kaikessa tässäkin asiassa.

Vinkki!

Kerää luonnosta mahdollisimman pyöreitä pikkukiviä ja käytä niitä jalkakylvyssä. Myös puutarha- ja sisustuskaupoissa myytävät kivet sopivat hyvin. Laita pestyt kivet pesuvatiin, lisää lämmin vesi ja kaada joukkoon jalkakylpysuolaa. Ihanan rentouttava ja samalla jalkapohjia hierova kylpy on valmis!

Kirjoittaja: Riikka Hollo

Riikka Hollo

Toimittaja-copywriter. 15 vuotta yrittäjänä toiminut, monessa liemessä keitetty viestinnän moniosaaja, joka on aina valmis uusiin haasteisiin. Rakastaa liikuntaa ja hyvää ruokaa. On nähnyt omakohtaisesti, että liikunta ja hyvä ravinto auttavat kaikkeen.

Lue koko esittely

Lue myös: