Kestoripset Ulkonäkö

Kestoripset – hyvä vaihtoehto liikkujalle

Kestoripset ovat tulleet jäädäkseen. Huoliteltu ilme sopii myös liikkujalle. Mutta ennenkuin päätät hankkia kestoripset tai kansan kielellä ripsipidennykset, käytä hetki laadukkaan tekijän löytämiseen. Tässä hyvänä apuna on googletus ja tuttavien suositukset. Alalta kun löytyy monenlaista tekijää.

Kestoripset tekevät aamuista huolettomia, kun “silmät ovat päässä” jo heti herätessä. Kestoripset kiinnitetään liimalla yksitellen omiin ripsiin. Ammattitaitoinen tekijä osaa valita ripsien pituuden ja paksuuden niin, että ripsistä ei tule liian raskasta, ns. “roiskeläppävaikutelmaa”. Huolella ja ammattitaidolla tehdyt ripset ovat kauniit ja luonnolliset.

Usein kuulee, kuinka huonossa kunnossa omat ripset ovat sen jälkeen, kun lopettaa kestoripsien käytön. Hyvin tehtyjen ripsien kanssa tätä ongelmaa ei yleensä tule, vaan niitä voi huoletta käyttää jopa vuosia. Kestoripsille on toki olemassa myös omat ripsiseeruminsa, jotka hoitavat samalla myös omia ripsiä.

Ensimmäiset ripset maksavat yleensä 120 eurosta ylöspäin merkistä ja paikkakunnasta riippuen. Huoltoväli on yleensä 3-4 viikkoa ja huolto, jossa lisätään ripsiä poistuneiden tilalle, maksaa yleisimmin 55 eurosta ylöspäin. Hintakattoa ei ole, vaan hinnoittelu riippuu tekijästä, merkistä, ajankäytöstä ja paikan maantieteellisestä sijainnista. Siksi luotettavaa hinnastoa on mahdotonta antaa.

Volyymiripset ovat uusinta kestoripsien maailmassa. Volyymi syntyy siitä, että ripsikuituja voidaan kiinnittää useampi yhtä omaa ripseä kohti. Volyymikuitujen koko ja kiinnitysmäärä vaihtelee hiukan eri merkkien sisällä. Ne ovat kuitenkin keskimäärin kuusi kertaa tavallista kestoripseä kevyempiä, niinpä niitä voikin kiinnittää yhteen ripseen 2-7 kappaletta. Ammattimainen ripsiteknikko osaa katsoa, kuinka paljon mikäkin ripsi jaksaa kantaa, eikä lastaa liikaa painoa yhdelle ripselle.

Volyymiripsien kiinnitysmenetelmää Suomessa kouluttavan Tanja Tuokon mukaan volyymiripset sopivat keveytensä, erittäin kapean ympärysmittansa ja pehmeytensä vuoksi ohuillekin ripsille, aukkojen täyttöön tai muuten harventuneelle ripsiriville. Volyymikuidut pysyvät yleensä hyvin, eivätkä napsahtele irti tai tipahtele poskille joidenkin painavampien lisäkkeiden tapaan. Huoltoväli on silti normaali 3-4 viikkoa, sillä kun yksi luonnonripsi irtoaa, lähtee mukana samalla useampi kuitu. Volyymiripsien kiinnitystekniikka on aavistuksen aikaavievämpi, joten koko rivistön asennus kustantaa noin 130-145 euroa.

Volyymiripsien osuuden kirjoitti Satu Varjonen.

Kirjoittaja: Riikka Hollo

Riikka Hollo

Toimittaja-copywriter. 15 vuotta yrittäjänä toiminut, monessa liemessä keitetty viestinnän moniosaaja, joka on aina valmis uusiin haasteisiin. Rakastaa liikuntaa ja hyvää ruokaa. On nähnyt omakohtaisesti, että liikunta ja hyvä ravinto auttavat kaikkeen.

Lue koko esittely