Joogan alkeet Jooga & Pilates

Joogastudio Oulun Joogan Alkeet -video

Joogastudio Oulu tarjoaa ilmaisen joogan alkeet -videon. Harjoitus on 35 minuutin pituinen voimakas hathajooga, joka sopii kaikentasoisille harjoittelijoille, myös ensikertalaisille.

Harjoituksen sisältö ja treeniin valmistautuminen

Tarvitset joogan alkeet -onlinetunnille vain vähän tilaa, vähän rauhaa ja vähän aikaa. Huomioithan kuitenkin mahdolliset terveydelliset esteet ja konsultoit tarvittaessa etukäteen terveydenhoidon ammattilaista joogan soveltumisesta sinulle. Harjoitusta ei suositella myöskään kuukautisten tai raskauden aikana, koska videolla ei ole erikseen mainittu, mitkä asanat tulee korvata toisilla silloin.

Tietoja yrityksestä

Joogastudio Oulu on lokakuussa 2014 avattu oululainen joogakoulu. Studio tarjoaa monipuolista joogaopetusta sekä viikkotunteina että pitkien kurssien muodossa. Valikoimassa on myös erilaisia vaihtuvia erikoiskursseja. Normaalit tunnit jatkuvat näillä näkymin taas toukokuussa. Varsinaisilla alkeistunneilla tehdään samankaltaisia, mutta pidempiä harjoituksia kuin videolla.

Haluatko lisää?

Joogastudio Oululla on myös laaja valikoima maksullisia online-joogatunteja. Tunneille voit osallistua etukäteen ostetuilla sarjakorteilla ja ne striimataan Zoomin kautta. Pääset varaamaan tunneille paikan tästä.

Lue myös: