Kotitreeni pakaralle Kotijumppa

Kotitreeni pakaralle – Minna Pajulahti

Minna Pajulahden kotitreeni pakaralle on vajaa seitsemän minuuttinen tehokas kehonpainolla tehtävä treeni, jossa välineeksi riittää jumppamatto. Jos kotoa löytyy kuminauha, se on hyvä lisävaruste, muttei välttämätön.

Tämä kotitreeni pakaralle on mitä mainioin herättelemään liiasta kotitoimistossa istumisesta uinahtaneita istumalihaksia. Se on myös hyvä treeni, jos hermotus ja kyky aktivoida pakaralihaksia ovat hakusessa. Ne kun ovat hallussa, jatkossa taas oikealle salille palatessa jokainen vastuksellinenkin pakaraharjoite menee paremmin perille!

Tietoja toimijasta

Minna Pajulahti on kilpaurheilija, valmentaja ja lentoemäntä. Hänen päälajinsa oli 13 vuotta fitness, jossa hän voitti mm. junioreiden Maailmanmestaruushopeaa ja useampia Suomenmestaruuksia. Nykyään Minnan ykköslaji on Women’s physique ja hän kilpailee siinä ammattilaisena kansainvälisesti suurimmassa ja arvostetuimmassa liitossa IFBB:ssä. Minna kilpailee myös voimanostossa ja penkkipunnerruksessa sekä maastanostossa. Hän on voittanut molemmissa Euroopan- ja Maailmanmestaruuden kahdesti.

Minna valmentaa yhdessä Jari Ihalaisen kanssa vuonna 2016 perustamassaan Elite Academyssa. Kilpaurheiluvalmennuksen lisäksi tarjolla on myös maksullisia online-valmennuksia.

Lue myös: