Method Putkisto - Marja Putkisto Jooga & Pilates

Marja Putkiston Method Putkisto LIVE-tunnit

Kehonhallinnan äidin, Marja Putkiston kaikille avoimet ja maksuttomat Method Putkisto LIVE-tunnit alkoivat 24. maaliskuuta.

Mikä Method Putkisto on?

Method Putkisto on Marja Putkiston kehittämä kansainvälisesti tunnettu menetelmä, jonka tavoitteena on kehon kokonaisvaltainen tasapaino, ja koko elämän läpi kestävä liikkumisen vapaus.

Kehonhallintamenetelmä sisältää kuusi lajia. Alkuperäinen, kaikkein tunnetuin eli ’Original’ on syvävenyttelytekniikka, joka lisää liikkuvuutta, notkeutta ja keskikehon voimaa. Syvähengitysharjoitteilla taasen parannetaan pallean kimmovoimaa ja nostetaan rintakehä sen oikeaan ripustukseen.

Marja Putkisto on kansainvälisesti tunnustettu kehonhallinnan asiantuntija, liikkeenjohdon konsultti, muutosjohtaja, brändiasiantuntija ja yhteiskunnallinen vaikuttaja sekä kulttuurin uusija. Putkisto on julkaissut metodeistaan myös 14 kirjaa.

Marja Putkisto LIVE-sarja sisältää kuusi 30 minuutin live-lähetystä tiistaisin ja torstaisin klo 12. Voit osallistua suoraan olohuoneestasi tai etätyöpisteeltäsi. Linkit lähetyksiin saat sähköpostiisi, kun ilmoittaudut mukaan.

Treenit ovat kaikille avoimia, eivätkä vaadi aikaisempaa kokemusta metodista.

Kurssi on päättynyt

Lue myös: