Salikävijät Kuva: Flic.kr Kuntosaliharjoittelu

Monenlaiset salikävijät

Oletko koskaan miettinyt kuinka erilaiset salikävijät poikkeavat käytökseltään toisistaan? Tässä muutamia esimerkkejä…

Perinteisten suomalaisten miesten kuntosalireissu

Kaveria ei tarvita, mutta ei se nyt haittaa jos joku on varmistamassa penkkiä, vaikka eihän siihen nyt mitään varmistajia tarvita. Mukaan napataan 10 vuotta vanha, elämän ja saunailtojen raiskaama rakas lätkäkassi, johon pakataan mankkua ja proteiinia. Ja nostovyö, jota käytetään jos salilla ei ole muita. Treenivaatteiksi riittää reikäiset verkkarit ja vesipulloksi mikä nyt sattuu käteen ensimmäisenä kotoa sattumaan.

Salilla treenataan penkkiä ja hauista hieman liian suurilla painoilla, paitsi jos salilla on naisia, niin sitten laitetaan ihan liian suuret painot. Jos salilla ei ole muita, niin sitten voidaan kyykätä ja ehkä tehdä hieman selkää.

Jos salilla on kaveri, keskustelu menee näin:

Pera: Pitäiskö lämmitellä?
Late: Hä?
Pera: Otetaanko penkkiä?
Late: Otetaan vaan.
Pera: Varmistatko?
Late: Voin mä.
Pera: Kuulitko että Make erosi?
Late: Ehtiipähän treenata, hittolainen.
Pera: Illalla baariin?
Late: No sit teen myös hauikset.

Jos Late on salilla yksin, niin ainoa ajatus on että onneksi Pera ei ole koko ajan selittämässä vieressä.

Salin jälkeen otetaan proteiinia ja pukuhuoneen peilin edessä poseerataan ilman paitaa. Jos pukuhuoneessa on muita, niin mörähdetään epämääräisesti tervehdystä muistuttava äänne ja karataan äkkiä paikalta ettei katabolia iske.

Treenin jälkeen syödään kanaa ja riisiä. Jälkiruoaksi Ehrmannia.

Treeni tuli tehtyä. Kaikilla hyvä olla.

Perinteisten suomalaisten naisten kuntosalireissu

Käy kerran, lopettaa koska pelkää liian isoja lihaksia.

Itseään huijaavien salireissu

Koska salille kerta nyt lähdettiin ja siellä melkein tunti oltiinkin, niin kyllä nyt yhden pitsan ja pirtelön voi syödä. Töissä kerrotaan, että kyllähän sitä nyt voi syödä ihan reilusti pitsaa ja pirtelöä, kun salillakin kerta käydään. Kuukauden päästä paino on noussut kolme kiloa, mutta sehän on lihas joka painaa, kun kerta salilla käydään. Sen kunniaksi syödään pitsa ja pirtelö.

Sählynpelaajien kuntosalireissu

Hyi, sali. Kato miten hienot puuhelmet mä ostin.

Jääkiekkoilijoiden kuntosalireissu

Kuntosalilla kyykätään nuuska huulessa. Kuten kyykättiin eilenkin. Ja kuten kyykätään huomenna. Pukuhuoneessa läpsitään toisia pyyhkeellä, silleen hellästi, mutta miehekkäästi.

Salille mennään aina isolla kaveriporukalla ja kaikilla on niin hyvä perse, että naisten silmiin sattuu. Kivaa on niin kauan, kunnes jonkun takatukka jää kiinni ylätaljaan.

Ihqudaa kuntosalireissu

Salille ei voi mennä, koska treenipaita on jo ostettu jo viikko sitten. Ja se on fuksianpunainen. Tän viikon väri on limetinvihreä. Mutta kuka lähtisi mukaan? Moivoitsälähteemessiinhakeeihqvaatteita? Jookylmävoin, käydään samalla ostaa mulle uus sheikkeri ja uudet Bia Brazilit. Ja BB:n toppi. Ja joku pinkki juttu.

Kun salin aulaan vihdoin päästään, niin mietitään mihin Vuittonin laukussa kuljetettava, Oregano-niminen chihuahua laitetaan. Eikstäälläookoiraparkkii?! Ttumitenankeeta. [instagram] Mutheikatomitämäostin, uudet korvikset! [instagram] Voitaiskojotreenaa, mun poikkis tulee illalla käymään ja mun pitää käydä vielä hakee hiustenpidennykset, ripsenpidennykset, uudet kynnet, uus toppi, sheikkeri ja Oreganolle matolääke. [instagram] Ok, siistii!

Kun salille vihdoin päästää, mietitään mitä treenataan. Mä treenaan ainakin mun takapuolta kun mun poikkis tulee illalla ja mä aion yllättää sen uusilla pakaroilla! [instagram] Siistii, soita sit mitenkävi tai text me baby. Heikatomitämäostin, tällasen salilehden. [instagram] Tää on englantii, mut katon vaan kuvat. Meen tohon loitontajalaitteeseen lukee tätä. [instagram] Ok, siistii. Mä kuuntelen mun uudesta iphonesta Guettaa. Ok, siistii!

Nettibodarin kuntosalireissu

Kuntosaliharjoittelu aloitetaan jo viikkoa ennen lukemalla T-nationin artikkeleita ja etsimällä taas uusi treeniohjelma ”tykkien” harjoittamiseen. Kaksi edellistä päivää lasketaan minkälaisia prosenttisarjoja tehdään ja missä järjestyksessä liikkeet suoritetaan. Kaloreita lasketaan taukoamatta. Kun treenipäivä koittaa, on tärkeä ajoittaa joka ikinen ravinne juuri kohdalleen. Jos treeniä edeltävä laturi myöhästyy minuutinkin, on koko homma luultavasti pilalla.

Treenin aikana hörpitään n+1 grammaa haaraketjuisia aminohappoja koska jossain artikkelissa käskettiin niin tekemään. Treenin jälkeen otetaan palari jonka hiilari-proteiinisuhde on pyöritelty excelissä moneen kertaan. Koko treeni merkataan millintarkasti ylös ja kotona mitataan mittanauhalla paljonko hanska kasvoi tällä kertaa. Viikon päästä sykli alkaa alusta, koska nettiin on tullut uusia artikkeleita joissa neuvotaan tekemään ihan eri tavalla.

Latinojen kuntosalireissu

Hirveä melske ja peilailu. Salilla joko heilutaan, huudetaan tai treenataan takapuolta.

Belle donne, muscolo bicipite brachiale.

Ay papi.

Antero Rokan kuntosalireissu

Mis häne hauiksesa varjo ossuup tuon piene taljan kohal, nii sillo hänel tullooki noutaja. Nii mie oon päättänt häne osalt. Siin hyö pumppaat nii peräjälkee. Ai perkeleet. Työ että tiijä mikä teit vuottaa. Jos hyö mitä salihanskoi ovat käyttänt, nii anna sie taivaa äijä heil anteeks. Mut pijä kiirettä. Niit rupiaa tulemaa just.

Kettusen kuntosalireissu

gym71

Kirjoittaja: Timo Kettunen

Timo Kettunen

Tasan sitä, mitä sanotaan.

Lue koko esittely

Lue myös: