Nopeita luomuvälipaloja Kuva: Flic.kr/p/nZ9YFW Ravinto

Nopeita luomuvälipaloja

Välipalat ovat kiireessä kortilla. Kuitenkin moni haluaisi syödä hyvin ja terveellisesti myös silloin. Kokeilimme muutamia nopeita luomuvälipaloja.

Lisää tehoja

Smoothiet ja erilaiset juomat ovat helppo tapa lisätä ravinteikkaita superfoodeja ruokavalioon. Näppärä Total Nutrition Superfood -viherjauhe, noin 29,90 e, on tehopakkaus hyvää tekeviä ainesosia. Lisää smoothieen, proteiinijuomaan, jogurttiin.

Hyvään oloon

Hyvä olo alkaa suolistosta. Perinteisen Molkosanin rinnalle on noussut hedelmäisen makuinen Molkosan Fruit, noin 12,90 e, joka hellii vatsaa ja antaa potkua kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Rentoutuminenko vaikeaa?

Rentoutuminen on tärkeää. Jos mieli vaeltaa ja kroppa ei rauhoitu, Pukka Relax -tee, noin 4,50 e, antaa levollisen olon.

Pikavälipala

Clearspring Organic Fruit Purée, noin 1,99 e / 2 kpl pkt, on nopea välipala sellaisenaan nautittavaksi tai esim. rahkan/smoothien maustajana. Vain hedelmää.

Patukka mukaan

Paleo Crunch Raw Mulberry -patukka, noin 3,20 e ja Raw Strawberry 20% Protein -patukka, noin 3,20 e, ovat maukkaita, täyttäviä ja helposti mukana kuljetettavia välipaloja. Gluteeniton.

Keittoa nälkään

Älä jätä aterioita väliin. Nopea lounasvaihtoehto löytyy Clearspring Miso Soup On The Go White Miso with Tofu tai Red Miso with Sea Veg -keitoista, noin 2,50 / kpl. Keittolounasta voi runsauttaa tarvittaessa vaikkapa rahkapurkilla tai kourallisella pähkinöitä.

Nopeaa energiaa

Veto veks ja energiat lopussa? Erityisesti juoksijoiden suosimat, kotimaiset Arctic Warriors Energia Hunajashotit, noin 26,90 e / 10 kpl tai 3,40 e / kpl, vievät väsymyksen mennessään. 100% luonnollinen shotti sisältää Lapin yrttejä, hunajaa, ruusunjuurta ja nokkosta.

Kirjoittaja: Riikka Hollo

Riikka Hollo

Toimittaja-copywriter. 15 vuotta yrittäjänä toiminut, monessa liemessä keitetty viestinnän moniosaaja, joka on aina valmis uusiin haasteisiin. Rakastaa liikuntaa ja hyvää ruokaa. On nähnyt omakohtaisesti, että liikunta ja hyvä ravinto auttavat kaikkeen.

Lue koko esittely

Lue myös: