Online Kahvakuulatreeni Eri lajeja

Online Kahvakuulatreeni

Strength & Movement Helsingin Live -palvelussa pääset kahvakuulatunneille livestreamin kautta suoraan kotoasi. Ryhmäkoot pidetään pieninä, jotta sinulla on halutessasi mahdollisuus saada myös henkilökohtaista ohjausta. Online Kahvakuulatreeni, kuten muutkaan etävalmennukset eivät ole massatuotettuja verkkovalmennuksia, vaan aitoa yksilö- ja pienryhmävalmennusta etänä.

Tietoja yrityksestä

Strength & Movement Helsinki tarjoaa personal trainer-, online- ja pienryhmävalmennusta. Erikoisalana voiman, suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimointi minimaalisilla välineillä.

Online-tunnit tuntivalikoima ja hinnat

Tuntivalikoimasta löytyy kahvakuulatreenien lisäksi Flow Jooga, kehonpainoharjoittelu ja Yin Jooga. Tunteja pidetään maanantai-, tiistai- ja sunnuntai-iltaisin sekä lauantaina päivällä. 60 minuutin tunnit maksavat 10 euroa, ja 30 minuutin tunnit 6 euroa. Prepaid -korteilla hinta on alkaen 5 euroa kerta.

Pääset mukaan Live-tunnille Zoom-sovelluksen kautta. Ilmoittauduthan tunnille ajoissa, viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Saat linkin varaamallesi tunnille sähköpostiisi noin 5 minuuttia ennen tunnin alkua.

Varaa tunti

Lue myös: