Pilates ABCKuva: Kuva: Jooga & Pilates

Pilates ABC online – perehdytyskoulutus

Pilatesharjoittelu sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Pilates ABC online perehdytyksessä tutustut pilateksen ajatusmaailmaan ja perusharjoitteisiin. Tämän jälkeen säännöllinen harjoittelu joko ryhmäpilatestunneilla tai kotioloissa on helpompaa.

Lyhyt lajiesittely

Pilates on menetelmänä erittäin monipuolinen. Tästä syystä siitä hyötyvät yhtälailla kuntoutujat kuin urheilijatkin. Erityisen hyvä menetelmä on paljon töissä paikallaan oleville.

Menetelmän avulla voi parantaa ryhtiään ja kehonhallintaansa. Lisäksi voi oppia käyttämään kehoaan tasapuolisesti. Keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat ja herkästi yliaktiiviset lihakset rentoutuvat. Se on sovellettavissa kaiken tasoisille liikkujille.

Tunnin sisältö

Pilates -liikkeitä opetellessa ohjaaja opettaa liikkeen tarkasti, pyytää keskittymään tiettyyn kehon osaan kerrallaan, jotta kehon hallinta pystyy kehittymään. Liikkeet tehdään kontrolloidusti. Menetelmän nimi olikin alun perin Contrology. Kun kehonhallinta ja kehotietoisuus kehittyvät, on liikkeeseen helpompi lisätä hengitys ja liike muuttuu virtaavaksi, liikkeestä toiseen sujuvasti siirtyväksi harjoitteluksi.

Pilates ABC Online paikka ja ajankohta

Koulutus järjestetään lauantaina 18.4. klo 10-12, Online Zoom -palvelun kautta ohjaajana Tuula Schoultz, fysioterapeutti ja pilateskouluttaja. Koulutuksen hinta on 35 €.

Kurssi on päättynyt

Lue myös: