RuskaBootcamp Treeni

RuskaBootcamp

logo_bootcampRuskaBootcamp on 3 päivän treenitapahtuma Lapissa keskellä Levin karuinta Tunturi-luontoa!

RuskaBootcampilla liikunnan lisäksi myös terveellinen ravinto on tärkeä osa lomaasi. Se sopii kaikille kuntoilijoille, sillä haastetaso mitoitetaan jokaisen oman kunnon, sekä tavoitteiden mukaan.

RuskaBootcampissa kuntosalivälineinä toimivat tunturiluonnon omat elementit! Lihaskuntotreeneissä kelopöllit ja kivet saavat kyytiä ja perinteisen lenkkipolun korvaavat tunturipolut, suot ja purot. Monipuolisia treenitunteja kertyy päivän aikana n. 5 tuntia. Tapahtuman aikana vedetään myös TOUGH VIKING special-treeni, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Onnistuneeseen RuskaBootCampin treenipäivään kuuluu oikeanlainen ja täysipainoinen lounas ja välipala, jotka saavat osallistujat jaksamaan ja venymään. Tapahtuman ruokahuollosta vastaa Levi Restaurants vankalla ammattitaidolla. Jokaisessa tapahtumassa on mukana treenaamassa sekä treenivinkkejä antamassa myös valtakunnallisesti tunnettu fitness-kasvo tai liikunnallinen julkimo!

Tapahtuman ajankohdat

Tapahtuma järjestetään Levillä seuraavina ajankohtina. Ensimmäisenä viikonloppuna mukana treenaamassa myös Terveysmyrskyn Timo Kettunen.

  • 12.-14.9.
  • 19.-21.9.
  • 26.-28.9.
  • 29.10.-1.11.

Tapahtuman kotisivu: https://fi.mynextrun.com/ruskabootcamp
Tapahtuman Facebook -sivu: https://www.facebook.com/ruskabootcamp

Kirjoitus on tuotettu yhteistyössä RuskaBootcampin kanssa.