StepUp Online Tanssi

StepUp Online-tanssitunnit

StepUp Online on uusi virtuaalinen tanssikoulu. Sen verkkotanssitunnit tarjoavat tanssin iloa ilmaiseksi etänä! Koko ajan kasvava videokirjasto eri tanssilajeista ja eri tasoista on nyt tarjolla tietokoneella tai mobiilissa.

Tietoja yrityksestä

StepUp Oy on vuonna 1987 perustettu yritys, jonka toiminta jakautuu StepUp Agencyn ja StepUp Schoolin alle. StepUp Agency tuottaa ohjelmapalveluita sekä välittää erilaisia esiintyjiä mm. yritystapahtumiin. StepUp Schoolin opetus painottuu erityisesti show- ja street-tanssilajeihin sekä musiikkiteatteriin. StepUp Dancers on Suomen pitkäikäisimpiä ja arvostetuimpia showtanssiryhmiä.

StepUp Online tuntivalikoima ja hinnat

Tuntivalikoimasta löytyy mm. Broadway Jazz, Contemporary Jazz ja Show. Mukana on myös Baletti sekä Klassinen Floor Barre. Myös kehonhuoltoa löytyy kahden tunnin verran, eli Kehonhuolto Foam Rollerilla sekä Syvävenyttely. StepUp Online-palvelussa tanssitunteja voi suodattaa myös ikäryhmittäin, sekä oman tason mukaan.

Tunnit on maksuttomia, mutta voit halutessasi tukea erillisellä kurssimaksulla StepUp Schoolia. Vastalahjaksi saat suurenmoiset kiitokset videon muodossa Marco Bjurströmiltä ja koko StepUpin henkilökunnalta.

Tunneille osallistuminen tapahtuu tunnistautumalla ensin LinkedIn, Facebook tai Google+ palveluiden tunnuksilla. Voit halutessasi luoda myös kokonaan uuden käyttäjätunnuksen. (Huomioithan, että uusi käyttäjätunnus ei ole yhteydessä StepUp Schoolin asiakasrekisteriin.)

Tutustu koko tuntivalikoimaan

Lue myös: