Kosteuttava kasvovesi Ulkonäkö

Tee se itse -kosteuttava kasvovesi

Kasvovedellä on kaksi tärkeää tarkoitusta. Ensimmäinen on palauttaa puhdistuksen ja hanaveden kohottama ihon pH-arvo normaalille tasolle. Toinen taas viimeistellä puhdistus, eli poistaa meikin ja puhdistusaineen rippeet iholta.

Nämä molemmat ennaltaehkäisevät haitallisten bakteerien määrää iholla, ja siten omalta osaltaan vähentävät erinäisten iho-ongelmien, kuten mustapäiden ja finnien syntyä. Kosteusvoiteetkin imeytyvät ihoon paremmin kasvoveden käytön jäljiltä, kuin pelkän vesipesun jälkeen.

Kasvovedellä on myös … Lue lisää »


A-vitamiini Ulkonäkö

A-vitamiini ihonhoidossa

A-vitamiini on todellinen ihon eliksiiri. Se muun muassa stimuloi ihon kollageeni- ja elastiinituotantoa sekä normalisoi talirauhasten toimintaa.

Kun puhutaan A-vitamiinista kosmetiikassa on tärkeää tietää mistä A-vitamiinin kemiallisesta muodosta on kyse. Retinoli on A-vitamiinin alkoholimuoto ja yleisesti kosmetiikassa käytettävä ainesosa. Se on suurina pitoisuuksina ihoa ärsyttävä, joten sitä suositellaan käytettäväksi ainoastaan yöaikaan. Retinoli nimittäin saattaa herkistää ihon UV-säteilylle.

Paras ja ”ihoystävällisin” … Lue lisää »


Misellivedet Ulkonäkö

Testissä misellivedet

Misellivedet ovat puhdistusvesiä, joissa yhdistyvät kasvoputsarin, silmämeikinpoistoaineen ja kasvoveden ominaisuudet. Tuotteen nimi syntyy pikkiriikkisistä pinta-aktiivisista puhdistusaineista, jotka muodostavat likaan takertuvia pallomaisia rakenteita, misellejä. Misellit tarttuvat eritoten hydrofobiseen eli vettä kaihtavaan likaan, ja puhdistavat siksi tehokkaasti meikkiä ja rasvaliukoisia epäpuhtauksia.

Misellivesi on kätevä kaveri esimerkiksi liikkujalle, laiskalle puhdistajalle ja matkakäyttöön. Useimmat misellivedet poistavat kiltisti ja kirvelemättä myös vesiliukoisen silmämeikin ja sopivat … Lue lisää »


Iho Ulkonäkö

Liikkuja, hoida ja suojaa ihoasi!

Iho on ihmisen suurin elin, joten sen hoitamiseen kannattaa käyttää hetki jos toinenkin. Liikkuja, joka käy suihkussa alvariinsa, saa helposti ihonsa kuivumaan ilman asianmukaisia suojaus- ja hoitotoimenpiteitä.

Iholla on monta tärkeää tehtävää. Sen ensisijainen tehtävä on suojata kehoa ulkoa tulevilta uhkatekijöiltä, kuten haitalliselta UV-säteilyltä ja säiden vaihteluilta. Lämmönsäätely tapahtuu ihon kautta. Iho toimii myös ns. vesieristeenä, joka estää liiallisen nesteen … Lue lisää »


Talvi-iho Ulkonäkö

Talvi-iho hehkumaan!

Jatkuvat säiden vaihtelut ja talven pakkaset kuivattavat ihoa. Salitreeni, hikinen iho ja paukkupakkanen asettavat hipiän äärirajoille. Poimi tästä helpot vinkit ja saa talvi-iho hehkumaan!

Couperosa-iho

Suomalaisten vitsaus eli Couperosa-iho on punoittava, kylmästä ja kuumasta reagoiva ja helposti lehahteleva. Pintaverisuonet ovat kovilla pakkasen lisäksi myös saunan kuumuudessa ja maustetun ruoan syömisen jälkeen.… Lue lisää »


Kasvovedet vertailussa Ulkonäkö

Korvaamattomat kasvovedet

Monen mielestä kasvoveden käyttö on rahastusta tai turhanpäiväistä hifistelyä. Kuivat ja kylmät kelit asettavat kuitenkin uudet haasteet ihonhoidolle, ja kasvovedet toimivat tässä lyömättömänä apuna.

Kasvovedellä on kaksi päätarkoitusta. Ensimmäinen on palauttaa puhdistuksen ja hanaveden kohottama ihon pH-arvo normaalille tasolle. Toinen taas viimeistellä puhdistus eli poistaa meikin ja puhdistusaineen rippeet iholta. Kasvovesien tuotekohtaisia lisäfunktioita ovat esimerkiksi ihon kosteutus, kuorinta, talintuotannon tasapainoitus … Lue lisää »


Clarisonic kasvoharja Ulkonäkö

Kasvoharja puhdistaa ihon

Liikkujan iho joutuu koville hikoilun ja iholla olevien meikkien ja muiden ihonhoitotuotteiden yhteisvaikutuksesta. Kasvoharja on hyvä apu.

Iho tuntuu treenin jälkeen usein melkoisen tukkoiselta – etenkin, jos iholle jäivät treenin ajaksi niin kasvovoiteet kuin koko päivän iholla muhinut meikkikerros. Ihonpuhdistukseen kaivataan siis järeämpiä aseita.

Ladattavat kasvoharjat ovat ihon kotipuhdistuksen uusinta uutta. Kasvoharja puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Amerikassa vuonna 2001 … Lue lisää »


Kynnet kuntoon Ulkonäkö

Kynnet kuntoon kotikonstein

Vaivaavaatko hauraat kynnet tai lohkeilevat kynsinauhat? Saat hoidettua kynnet kuntoon helposti myös kotikonstein.

Kynsinauhat kauniiksi

Kynsinauha toimii vesitiiviinä suojana, etteivät bakteerit päätyisi kynnen juureen. Säännöllinen kynsinauhojen voitelu kynsinauhaöljyllä tai –voiteella edesauttaa niitä pysymään terveinä ja joustavina.

Kynnen päälle kasvavan, kuolleesta solukosta muodostuvan kalvomainen kynsinauhan jatkeen voi työntää hellästi taaksepäin appelsiininpuutikulla tai metallisella pusher-työkalulla. Näin kynnet pysyvät kauniimman muotoisina ja kynsilakkakin … Lue lisää »


Kasvonaamio Ulkonäkö

Tee se itse -kasvonaamio

Keittiönantimista syntyy kasvonaamio, jos toinenkin. Esimerkiksi ihoa pehmentävät kaurahiutaleet, rauhoittava kurkku ja kirkastava sitruuna sopivat kotoisiin kasvonaamioihin oivallisesti. Nautinnollisia naamiohetkiä!
P.s. Nämä sopivat miehillekin.

Kosteutta kuivalle iholle

  • 2-3 rkl luonnonjogurttia (maustamaton jogurtti)
  • 1 rkl hunajaa
  • 1-2 rkl kaurahiutaleita

Sekoita ainekset keskenään ja levitä seos eli naamio kasvoillesi 15-20 minuutin ajaksi. Huuhtele lämpimällä vedellä ja kuivaa kevyesti taputellen.

Rauhoita ärtynyt iho

Lue lisää »

Kestoripset Ulkonäkö

Kestoripset – hyvä vaihtoehto liikkujalle

Kestoripset ovat tulleet jäädäkseen. Huoliteltu ilme sopii myös liikkujalle. Mutta ennenkuin päätät hankkia kestoripset tai kansan kielellä ripsipidennykset, käytä hetki laadukkaan tekijän löytämiseen. Tässä hyvänä apuna on googletus ja tuttavien suositukset. Alalta kun löytyy monenlaista tekijää.

Kestoripset tekevät aamuista huolettomia, kun “silmät ovat päässä” jo heti herätessä. Kestoripset kiinnitetään liimalla yksitellen omiin ripsiin. Ammattitaitoinen tekijä osaa valita ripsien pituuden ja … Lue lisää »