Jatta Korhonen CrossFit Verstas HyvinkääJatta Korhonen Kirjoittajat

Jatta Korhonen

Jatta Korhonen on hyvinkääläinen CrossFit-urheilija, CrossFit Verstaan omistaja, sekä pitkän linjan valmentaja.

Jatalla on yli kymmenen vuoden kokemus kunto- ja terveysliikunnan parista, sekä urheilijoiden psyykkisestä urheilu- ja fysiikkavalmennuksesta. Hän valmentaa kuntoilijoita ja urheilijoita CrossFit VerstaallaLue lisää »

Bettina GräsbeckBettina Gräsbeck Kirjoittajat

Bettina Gräsbeck

Bettina Gräsbeck on Personal Trainer ja koulutettu hieroja. Intohimona hänellä on lihaskuntoharjoittelu yhdistettynä muutenkin aktiiviseen elämäntapaan.

Myös kilpailukokemusta on karttunut Body Fitness -lavoilta; vuonna 2016 Fitness Classicissa toinen sija, ja 2014 debyyttikisassa upeasti kultaa. Henkilökohtaisena … Lue lisää »

Timo Kettunen Kirjoittajat

Timo Kettunen

Timo Kettunen on liikuntalääke- ja ravintotieteilijä, valmentaja, kouluttaja ja bloggaaja. Tässä järjestyksessä.

Sivustolla Timo kirjoittaa lähes kaikesta.… Lue lisää »

Jan Verho Kirjoittajat

Jan Verho

Jan Verho on ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri, kouluttaja ja kirjoittaja. Terveystieteiden maisterin tutkinnon lisäksi Janilla on laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyys.… Lue lisää »

Riikka HolloRiikka Hollo Kirjoittajat

Riikka Hollo

Toimittaja-copywriter. Riikka Hollo on 15 vuotta yrittäjänä toiminut, monessa liemessä keitetty viestinnän moniosaaja, joka on aina valmis uusiin haasteisiin.

Riikka Hollo rakastaa liikuntaa ja hyvää ruokaa. On nähnyt omakohtaisesti, että liikunta ja hyvä ravinto auttavat … Lue lisää »

Hanna MarkuselaHanna Markuksela Kirjoittajat

Hanna Markuksela

Hanna Markuksela on psykologi, ravintovalmentaja sekä traumapsykoterapeutti. Hanna luennoi yrityksille, pitää yksityisvastaanottoa ja työskentelee alansa asiantuntijatehtävissä. … Lue lisää »

Gains.fiSatu Varjonen Kirjoittajat

Satu Varjonen

Kauneus- ja hyvinvointitoimittajana yli 10 vuotta toiminut freelancer. Nauttii kirjoittamisesta ja tykkää tutkia ennen kuin hutkii, ja onkin siksi unelma-ammatissaan.

Toivoo juttujensa antavan hyödyllisiä vinkkejä tai tarjoavan uuden näkökulman. … Lue lisää »