Bettina Gräsbeck Bettina Gräsbeck Kirjoittajat

Bettina Gräsbeck

Bettina Gräsbeck on Personal Trainer ja koulutettu hieroja. Intohimona hänellä on lihaskuntoharjoittelu yhdistettynä muutenkin aktiiviseen elämäntapaan.

Myös kilpailukokemusta on karttunut Body Fitness -lavoilta; vuonna 2016 Fitness Classicissa toinen sija, ja 2014 debyyttikisassa upeasti kultaa. Henkilökohtaisena valmentaja hän on toiminut vuodesta 2013.

Bettinan valmennusfilosofia on ”tosissaan, ei vakavasti”. Hänen kutsumuksenaan on saada erityisesti naiset rakastumaan rautaan. Kun treeni kulkee ja tekniikat … Lue lisää »

Timo Kettunen Kirjoittajat

Timo Kettunen

Timo Kettunen on liikuntalääke- ja ravintotieteilijä, valmentaja, kouluttaja ja bloggaaja. Tässä järjestyksessä.

Sivustolla Timo kirjoittaa lähes kaikesta.… Lue lisää »

Jan Verho Kirjoittajat

Jan Verho

Jan Verho on ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri, kouluttaja ja kirjoittaja. Terveystieteiden maisterin tutkinnon lisäksi Janilla on laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyys.

Janin kirjoitukset liittyvät yleensä ravitsemukseen ja treeniin.… Lue lisää »

Riikka Hollo Riikka Hollo Kirjoittajat

Riikka Hollo

Toimittaja-copywriter. Riikka Hollo on 15 vuotta yrittäjänä toiminut, monessa liemessä keitetty viestinnän moniosaaja, joka on aina valmis uusiin haasteisiin.

Riikka Hollo rakastaa liikuntaa ja hyvää ruokaa. On nähnyt omakohtaisesti, että liikunta ja hyvä ravinto auttavat kaikkeen.… Lue lisää »

Hanna Markuksela Hanna Markuksela Kirjoittajat

Hanna Markuksela

Hanna Markuksela on psykologi, ravintovalmentaja sekä tuleva traumapsykoterapeutti. Hanna luennoi yrityksille, pitää yksityisvastaanottoa ja työskentelee alansa asiantuntijatehtävissä.

Hanna toimii työparinsa kanssa Zeneraattoreiden kautta. … Lue lisää »

Gains.fi Satu Varjonen Kirjoittajat

Satu Varjonen

Kauneus- ja hyvinvointitoimittajana yli 10 vuotta toiminut freelancer. Nauttii kirjoittamisesta ja tykkää tutkia ennen kuin hutkii, ja onkin siksi unelma-ammatissaan.

Toivoo juttujensa antavan hyödyllisiä vinkkejä tai tarjoavan uuden näkökulman. … Lue lisää »

Petteri Lindblad Petteri Lindblad Kirjoittajat

Petteri Lindblad

Petteri Lindblad on laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri, Personal Trainer, luennoitsija ja kirjailija, sekä amatöörihistorioitsija ja positiivisen psykologian opiskelija.

Petteri treenaa ihmisiä elämänsä kuntoon päätoimisena Personal Trainerina ELIXIA Flamingossa.… Lue lisää »

Sannamaria Kirjoittajat

Sannamaria

Sannamaria on helsinkiläinen digituottaja ja konseptisuunnittelija, ja toinen tämän sivuston perustajista. Päälajina tavoitteellinen kuntosalitreeni. Tavoitteet kylläkin vaihtelevat.

Erikoisosaamisena työn ja harrastusten sekoittaminen, ja joka tapahtui taas kerran Gains.fi:n myötä.… Lue lisää »

Oskari Ventilä Kirjoittajat

Oskari Ventilä

Oskari työskentelee terveyskeskuslääkärinä, pyrkien edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on perehtynyt ratkomaan ihmismielen umpisolmuja, jotka rajoittavat kykyämme nauttia täysipainoista ja merkityksellistä elämää.

Kirjoitukset käsittelevät ihmismielen toimintaa ja tietoisuustaitoja, antaen selkeitä ja käytännönläheisiä työkaluja kohti tasapainoista ja tervettä mieltä.… Lue lisää »

Anna Riihimäki Anna Riihimäki Kirjoittajat

Anna Riihimäki

Anna Riihimäki on psykologi, psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti ja pariterapeutti.

Hän on erikoistunut syömishäiriöiden ja psyykkisen painonhallinnan lisäksi unityöskentelyyn ja hypnoosiin.

Anna on kirjoittanut kirjan Onko tämä unta? selkounista, eli unista, joiden aikana tiedämme olevamme unessa. Hänellä on oma terapia-alan yritys nimeltään Luminous Mind.… Lue lisää »